ذرت بخارپز با سس پنیر

به گزارش مجله گوگل ایرانی، خبرنگاران : طرز تهیه ذرت بخارپز با سس پنیر را در ادامه بخوانید.

ذرت بخارپز با سس پنیر

ذرت بخارپز از خوراکی های بسیار مفید و مغذی است.

به گزارش خبرنگاران، ذرت یا همان بلال خودمان، خوراکی محبوبی و خاطره انگیزی است که می تواند یاد و خاطره سرگرمی و گردش و خوشی های دسته جمعی را برایتان زنده کند. این خوراکی خوشمزه به روش های مختلفی پخته می گردد و با انواع چاشنی ها سرو می گردد. محبوب ترین نوع آن در ایران بلال کبابی است که در ورودی هر پارک و کنار جاده هر تفرجگاهی می توانید فروشنده ای را پیدا کنید که با پخش عطر وسوسه برانگیز بلال کباب شده شما را به سمت خود می کشاند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ذرت بخارپز با سس پنیر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

شیر: یک لیوان

ذرت: دو عدد

پنیر چدار: دو عدد

کره: 50 گرم

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

خامه: 2 قاشق غذاخوری

سیخ چوبی: 4 عدد

پودر سیر و پاپریکا: هر کدام یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه:

1.برای درست کردن این ذرت های خوش طعم و هیجان انگیز، ابتدا ذرت ها را دورن آب ریخته و کمی نمک اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم کاملا مغزپخت گردد.

در این فاصله که ذرت ها در حال پخت هستند، می توانیم سس پنیر را آماده کنیم.

2.برای آماده کردن سس پنیر، ابتدا شیر و کره و خامه را مخلوط می کنیم و روی شعله قرار می دهیم. کمی که گرم شد به آن پنیر چدار، سس مایونز، سس خردل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا غلیظ گردد.

3.بعد از اینکه ذرت ها کاملا پخته شدند، سیخ های چوبی را درون ذرت قرار می دهیم و از سس پنیری روی ذرت ها می ریزیم و با پودر پاپریکا تزیین می کنیم.

این ذرت بخارپز یک فینگر فود بسیار خوشمزه است و می تواند میز پذیرایی شمارا زیباتر کند.

منبع: رکنا
انتشار: 19 مهر 1400 بروزرسانی: 19 مهر 1400 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 1787

به "ذرت بخارپز با سس پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ذرت بخارپز با سس پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید