چینی ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!، عکس
به گزارش مجله گوگل ایرانی، برنا نوشت: محققان دانشگاه جِجیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله های گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع نموده اند که قابلیت مصرف انسانی دارد.
محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله های گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع نموده اند که قابلیت مصرف انسانی دارد.
پژوهشگران، با جداسازی سلول های بنیادی عضلانی و چربی از ماهیِ شوریده زرد، و تکثیر سلول ها در یک بستر سه بعدی ژلاتینی، پیروز به کِشت گوشت ماهی با بافتی شبیه به بافت طبیعی شدند. این فرایند هفده روز طول کشید و هیچ تفاوت بین بافت عضلانی طبیعی و گوشتِ کشت شده وجود نداشت.
بااین حال، ارزیابی های ایمنی قبل از استفاده فیله ماهیِ کشت شده، به وسیله انسان ضروری است.
این تحقیق امکانات بالقوه برای تأمین گوشت و پروتئین حیوانی در آینده را فراهم می نماید و برای حفاظت از منابع دریایی تأثیرات مهمی دارد.
227227
منبع: خبرآنلاین