طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی رستورانی و مجلسی
به گزارش مجله گوگل ایرانی، کباب آن هم از نوع تابه ای را می توانید خیلی راحت و سریع در منزل تهیه کنید. معمولا در تهیه کباب تابه ای چه کباب مرغ باشد چه گوشت قرمز از سیب زمینی استفاده نمی گردد اما می توانید برای تجربه یک طعم متفاوت از کباب تابه ای مقداری سیب زمینی هم به گوشت اضافه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی را آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی
- مرغ چرخ نموده 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیب زمینی 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم نموده به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی
1. مخلوط کردن مواد
اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی این است که ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن را خوب بگیرد بعد هم سیب زمینی را پوست کنده و رنده کنید. در نهایت گوشت مرغ چرخ شده را به ترکیب پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بعد همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب مزه دار شوند.
2. پخت کباب تابه ای
اکنون و در این مرحله ابتدا ماهیتابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و بعد روی گاز قرار دهید تا گرم گردد سپس مایه کباب تابه ای با سیب زمینی را کف ماهیتابه پهن کنید و در ماهیتابه را ببندید تا کباب شما از یک طرف بپزد بعد با قاشق مناسب آن را به شکل نواری برش دهید و برگردانید تا سمت دیگر آن هم خوب سرخ گردد. بعد از آن روی کباب تابه ای زعفران دم نموده بریزید و بگذارید کمی دیگر کباب تابه ای بپزد. در نهایت آن گاز را خاموش کنید و کباب تابه ای را با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان!
نکات تکمیلی برای تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی
همان طور که خواندید و دیدید تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی کار ساده ای است اما خوب است برای تهیه بهتر این غذا نکات و فوت وفن های آن را هم با جزییات بدانید تا حاصل کارتان یک غذای خوشمزه و بی نقص باشد.
نکاتی برای بهبود طعم و عطر کباب تابه ای
اگر دوست دارید کباب تابه ای مرغ شما مزه متفاوتی داشته باشید، می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز یا نعناع هم در مواد کباب بهره ببرید. بعلاوه برای این که کباب ها طعم و مزه بهتری داشته باشند، می توانید از میزانی رنده پوست لیمو یا پرتقال هم در مواد کباب بهره ببرید.
مدت زمان مناسب برای پخت کباب تابه ای
زمان مناسب پخت کباب تابه ای بسته به نوع گوشت، ضخامت کباب و البته حرارت استفاده شده فرق دارد. اما به طور کلی برای کباب تابه ای مرغ نازک حداقل چیزی حدود 3 تا 4 دقیقه از هر طرف ضروری است.
پخت کباب تابه ای در فر
اگر از فر برای پخت کباب استفاده می کنید، دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کباب ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
برترین کار برای نچسبیدن کباب کف قابلمه
البته که نوع قابلمه در نچسبیدن کباب تابه ای موثر است اما قبل از پخت حتما خوب کف قابلمه را چرب کنید و اجازه دهید قابلمه خوب گرم گردد تا کباب به آن نچسبد.
برترین زمان برای مرینیت یا مزه دار کردن گوشت مرغ
برای آن که کباب شما خوشمزه تر باشد حتما مرغ یا گوشت را خوب مزه دار یا مرینیت کنید برای این کار حتما آن را با مواد مناسب مخلوط کنید و بعد مرغ را از 2 ساعت تا 24 ساعت در یک ظرف که رویش را پوشانده اید داخل یخچال بخوابانید. اگرچه مرینیت کردن مرغ حتی به مدت 15 تا 30 دقیقه هم برای افزایش طعم و رطوبت گوشت کافی است اما توصیه می گردد زمان بیشتری برای مزه دار شدن اختصاص دهید.
منبع: کتاب کاله