پخت کیک در توستر

به گزارش مجله گوگل ایرانی، همانطور که می دانید برترین و رایج ترین گزینه برای پخت کیک، استفاده از فر است. ممکن است شما هم یکی از افرادی باشید که به جای فر از توستر استفاده می کنید ولی برای پخت کیک در توستر به مشکلاتی برخورده باشید. در ابتدا گفتنی است که هر کیکی اگر در فر قابل پخت باشد قطعا می توان آن را در توستر هم پخت، اما باید اصول و قواعدی را رعایت کرد که در نهایت یک کیک اسفنجی و عالی داشته باشیم.

پخت کیک در توستر

اگر می خواهید دستور پخت کیک در توستر را یاد بگیرید، در ادامه با ما باشید و تمام نکات مربوطه برای داشتن یک کیک خوشمزه را بخوانید. از بیشترین سوالات در این مورد ممکن است موارد زیر باشند که در ادامه به آن ها می پردازیم:

  • برای جلوگیری از سوختن کیک در توستر چه باید کرد؟
  • برای اسفنجی شدن کیک پخته شده در توستر چه کاری باید انجام داد؟
  • راه چاره اینکه گاهی درون کیک خمیری است و لایه روی آن می سوزد، چیست؟

مواد لازم برای پخت کیک در توستر

در ابتدای شرح طرز تهیه کیک در توستر، بهتر است مواد لازم و مقادیر مورد احتیاج هرکدام را ذکر کنیم. تهیه این مواد و آماده کردن ماده کیک، 20 دقیقه زمان می برد. البته باید 45 دقیقه هم برای پخت کیک در توستر اختصاص دهید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع ½ پیمانه
  • شیر ½ پیمانه
  • آرد 1 و ¾ پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • هل 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری

مراحل پخت کیک در توستر

بهتر است بدانید که بیشتر دستورهای پختی که مربوط به فر هستند، در توستر هم قابل انجام هستند. با مواد آماده کیک هم می توانید یک کیک خوش طعم در توستر تهیه کنید. اما مهم ترین مورد این است که باید کیک به صورت کاملا یکنواخت پخته گردد و بدون اینکه اطراف آن بسوزد، آماده گردد. در ادامه پس از تهیه کردن مواد مورداحتیاج برای پخت کیک در توستر، به مراحل آماده سازی مایه اولیه و پخت کیک می رسیم.

  1. در ابتدای کار بهتر است همه مواد را یخچال خارج شوند و به دمای محیط برسند. سپس مراحل بعدی را انجام دهید.
  2. توستر را روی 10 دقیقه تنظیم کنید و المنت بالا و پایین را با دمای 150 درجه فعال کنید تا توستر گرم گردد.
  3. تخم مرغ ها را در کاسه ای با اندازه مناسب بریزید و با شکر مخلوط کنید. سپس تا حدود 8 دقیقه هم بزنید تا کشدار گردد و رنگ کرمی به خود بگیرد. بهتر است این کار به همزن انجام گردد ولی در غیر این صورت نیز هم زدن دستی ایرادی ندارد.
  4. هل و گلاب را به مخلوط قبلی اضافه کنید.
  5. روغن را اضافه کنید.
  6. شیر را اضافه کنید و کمی آهسته مخلوط کنید و هم بزنید.
  7. آرد و بیکینگ پودر را با هم 3 دفعه الک کنید و به صورت دورانی و تدریجی به مایه کیک اضافه کنید.
  8. قالب و کاغذ روغنی را آماده کنید. البته می توان فقط کف قالب کیک را چرب کرد و مایه کیک را به صورت یکنواخت در آن ریخت.
  9. توستر را روی 45 دقیقه تنظیم کنید. المنت پایین را روشن نگه دارید ولی المنت بالا را خاموش کنید. درجه را روی 150 تنظیم کنید. بعلاوه توری توستر را در بالاترین قسمت قرار دهید و قالب کیک را روی آن بگذارید.
  10. بهتر است نیم ساعت اول اصلا در توستر باز نگردد. اما پس از 30 دقیقه، توستر را باز کنید و قالب را 180 درجه بچرخانید. با این کار کیک به صورت یکنواخت پخت می گردد.
  11. در پایان با خلال کیک را چک کنید که پخت شده باشد. سپس توستر را خاموش نموده و اجازه دهید کیک 5 دقیقه در توستر خاموش، بماند. سپس آن را خارج نموده و در یخچال قرار دهید، پس از سرد شدن نیز از قالب جدا کنید.
  12. در پایان می توانید تزئینات موردنظر را روی کیک انجام داده و آن را نوش جان کنید.

نکات مهم در پخت کیک در توستر

برای اینکه پخت کیک در توستر بهتر انجام گردد چند نکته و قاعده کلی و جزئی وجود دارد که بهتر است آن ها را رعایت کنید و در ادامه به چند مورد اشاره می کنیم.

  • در دستور پخت کیک ها، هر دمایی گفته شده بود باید 20 درجه کمتر آن را روی توستر تنظیم کنید. به عنوان مثال اگر دمای 170 درجه برای پخت کیک در فر مشخص شده باشد، باید روی توستر دمای 150 درجه تنظیم کنید.
  • بهتر است دقایق آخر کیک را چک کنید که نسوزد.
  • اگر می خواهید کیک طلایی گردد، باید کیک را روی توری پایین توستر قرار دهید. بعلاوه المنت پایین را خاموش کنید و فقط المنت بالا روشن باشد. البته احتیاج است که زودبه زود چک گردد که کیک نسوزد.
  • بهتر است بدانید که فضای توستر مناسب دستور پخت و اندازه گفته شده برای فر نیست. باید اندازه کمتری را در توستر قرار داد که نسوزد.
  • مایه کیک را نصف یا 2/3 ظرف پر کنید که پس از پف کردن کیک، از ظرف خارج نگردد و نسوزد.
  • برای مناسب کردن مقدار مایه کیک نسبت به اندازه توستر، می توانید آن را در چند مرحله برای پخت قرار داد و چند کیک متفاوت را تهیه کنید.
  • برای استفاده از دستوراتی که برای پخت کیک در فر قرار می دهند، باید 10-15 درجه سانتی گراد از دمای توستر کم کرد و 10 دقیقه به زمان پخت کیک افزود.
  • قبل از گذاشتن کیک در توستر، باید آن را 10 دقیقه روشن کنید که گرم گردد.
  • پس از گذشت 2/3 از زمان مشخص شده در توستر، بهتر است با یک خلال آن را امتحان کنید. خلال را وسط کیک بزنید و اگر چیزی به آن نچسبد به این معنی است که کیک پخته و آماده است.
  • هرچه بیشتر سعی کنید که در توستر باز نگردد بهتر است و پف کیک نمی خوابد. البته سعی کنید به طورقطع در نیم ساعت اول در توستر را باز نکنید.
  • یکی از گزینه های مهم برای پخت کیک در توستر این است که فاصله با المنت های بالا و پایین یکسان باشد که کیک نسوزد؛ بنابراین بهتر است مایه و قالب کیک را در وسط توستر قرار دهید که با المنت های بالا و پایین فاصله یکسان داشته باشد.
  • اگر کف کیک شما در توستر خشک می گردد، بهتر است یک طرف کوچک آب در کف توستر قرار دهید که این مشکل را حل نماید.

با رعایت موارد بالا می توانید یک کیک بسیار خوشمزه تهیه کنید که بافت اسفنجی و یکنواخت داشته باشد و کاملا مناسب و اندازه پخته شده باشد.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 24 خرداد 1401 بروزرسانی: 24 خرداد 1401 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 2027

به "پخت کیک در توستر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پخت کیک در توستر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید