رعایت پروتکل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد

به گزارش مجله گوگل ایرانی، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران پس از شیوع ویروس کرونا، موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان به صورت کامل شده است.

رعایت پروتکل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد

به گزارش گروه مالی مجله گوگل ایرانی، عباس ارشدی، امروز در نشست خبری رعایت پروتکل های بهداشتی نانوایان در دوران شیوع ویروس کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار گردید، گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بعد از شیوع ویروس کرونا، برای رعایت پروتکل های بهداشتی ملزم شد، لذا طی این مدت در تمام عملیات های مربوط به تامین، ذخیره سازی و توزیع کالا های اساسی از مبدا تا مقصد و ذخیره سازی پروتکل های بهداشتی به صورت دقیق رعایت می گردد.

وی گفت: بر این اساس تمامی کامیون های حمل بار ضد عفونی می شوند و فاصله اجتماعی ماشین های حمل بار، در سیلو ها هنگام بارگیری وتخلیه بار به صورت کامل انجام می گردد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: زنجیره گندم، آرد و نان بر اساس رعایت اصول بهداشتی است و تمام موازین بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، رعایت می گردد.

ارشدی اضافه کرد: البته پس از اینکه آرد به نانوایی ها تحویل می گردد در هنگام تبدیل آرد به نان و تحویل آن به مشتری باید یکسری پروتکل های بهداشتی از سوی نانوا و مشتری رعایت گردد تا در مجموع نانی سالم به دست مصرف کننده برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 31 خرداد 1399 بروزرسانی: 31 خرداد 1399 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 959

به "رعایت پروتکل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رعایت پروتکل های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید