سازمان غذا و داروی آمریکا برنج طلایی را تایید کرد

به گزارش مجله گوگل ایرانی، به گزارش خبرنگاران به نقل از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، سازمان غذا و داروی آمریکا با صدور بیانیه ای برنج طلایی را تایید کرد؛ برنج طلایی، محصول تراریخته ای است که کارتنوئید های پیش ماده فراوری ویتامین آ در آن فراوری شده است.

سازمان غذا و داروی آمریکا برنج طلایی را تایید کرد

طبق این بیانیه ارزیابی های ایمنی و تغذیه ای برنج طلایی تراریخته که توسط موسسه بین المللی تحقیقات برنج اجرا شده مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا است.

تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا، سومین تاییدیه صادر شده برای ارزیابی های برای برنج طلایی تراریخته است. پیش از این در فوریه و مارس امسال میلادی نیز استرالیا و کانادا ارزیابی های اجرا شده را تایید نموده بودند.

رئیس موسسه بین المللی تحقیقات برنج در این باره گفت: هرتاییدیه ای که برای برنج طلایی صادر می گردد، ما را یک قدم به هدفمان که در اختیار قرار دادن برنج طلایی برای احتیاجمندان است نزدیک تر می نماید.

وی اضافه نمود: استانداردهای دقیقی برای آنالیز صحت نتایج حاصل از ارزیابی ایمنی و سلامت برنج طلایی در سازمان غذا و داروی آمریکا و سایر مراجع معتبر وجود دارد که می تواند به عنوان الگویی مناسب به کار گرفته گردد.

تاییدیه های صادر شده برای برنج طلایی مطابق با استانداردهای مراجع معتبر بین المللی از جمله سازمان دنیای بهداشت (WHO)، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO)، سازمان توسعه همکاری های مالی(OECD) و کمیسیون کدکس آلیمنتاریوس بوده است.

کمبود ویتامین A همچنان یک مشکل فراگیر بهداشت عمومی در سراسر دنیا است. طبق برآورد سازمان دنیای بهداشت در کنار بچه ها زیر 5 سال، تعداد قابل توجهی از زنان باردار و شیرده از کمبود ویتامین آ رنج می برند.

مصرف برنج طلایی یک روش مکمل خوراکی برای مبارزه با کمبود ویتامین آ است که 30 تا 50 درصد از احتیاج افراد به ویتامین آ را تامین می نماید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 19 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 476

به "سازمان غذا و داروی آمریکا برنج طلایی را تایید کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سازمان غذا و داروی آمریکا برنج طلایی را تایید کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید