طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش طعم و خوش رنگ
به گزارش مجله گوگل ایرانی، تابستان فصل میوه های رنگی خوشمزه و محبوب است. توت فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین میوه های این فصل است و مربا و شربت بسیار خوشمزه ای می توان با آن تهیه کرد. ما در این برنامه طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ و طعمی را به شما آموزش می دهیم که بسیار ساده و سریع آماده می گردد. رنگ و عطر مطبوع این مربا شبیه به هیچ مربای دیگری نخواهد بود و می توانید آن را در صبحانه یا در کنار انواع دسر، شیرینی و ساندویچ مصرف کنید. این مربا شکرک نمی زند، بسیار شفاف است و می توان در تمام فصل ها آن را مصرف کرد.

مواد لازم
- توت فرنگی قرمز و سالم پاک شده: 1 کیلوگرم
- شکر: 1 کیلوگرم
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی
- سر توت فرنگی را جدا کنید و در صورتی که بزرگ بودند، آن ها را از وسط دو قسمت کنید.
- توت فرنگی های پاک شده را لایه به لایه شکر بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا شکر به خورد آن ها برود و آب بیاندازند.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مربا به جوش بیاید.
- بعد از به جوش آمدن حرارت آن را کم کنید. برترین زمان پخت برای مربای توت فرنگی 30 تا 40 دقیقه است.
- در 15 دقیقه دوم پخت، به آرامی کف روی مربا را بگیرید و بعد از 30 دقیقه کمی از شهد آن را برای تست کف بشقاب بریزید.
- بشقاب را به مدت 1 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک گردد. سپس غلظت آن را چک کنید و در صورتی که مناسب بود، وانیل را به مربا اضافه کنید و قابلمه مربا را از روی حرارت بردارید.
- مرباها را به شیشه های تمیز و خشک منتقل کنید.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: iranigoogle.ir
شناسه مطلب: 2384
به "طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش طعم و خوش رنگ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش طعم و خوش رنگ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید