طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری

به گزارش مجله گوگل ایرانی، درست کردن پیتزا با اعضای خانواده، روزهای تعطیل هفته می تواند حسابی سرگرمتان کند. بنابراین به غیر از هیجان داشتن برای خوردن پیتزا پیشنهاد می دهیم لذت آشپزی و بازی با چاشنی های مختلف را از دست ندهید. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری را به شما آموزش می دهیم. راز خوشمزه شدن این پیتزا ادویه ای به اسم تندوری است که برای طعم دار کردن مرغ و گوشت از آن استفاده می گردد. ادویه تندوری را می توانید مطابق با دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم خودتان در خانه درست کنید یا این که به صورت آماده بخرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری

مواد لازم برای تهیه نان پیتزا

  • دو فنجان آرد نان
  • یک فنجان آرد دو صفر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • دو قاشق چای خوری مخمر فوری
  • یک فنجان آب گرم
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد لازم برای ادویه تندوری

  • دو قاشق سوپ خوری پاپریکا
  • یک قاشق سوپ خوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق سوپ خوری پودر زیره
  • یک قاشق سوپ خوری پودر تخم گشنیز
  • یک قاشق سوپ خوری زردچوبه
  • یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک قاشق چای خوری پودر هل
  • سه چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین
  • سه چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز تند

مواد لازم برای مرغ تندوری

  • دو قاشق غذاخوری ماست سون کاله ()
  • دو قاشق غذاخوری پودر ادویه تندوری
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • یک قاشق غذاخوری روغن
  • چهار عدد ران کامل مرغ (پخته شده)

مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن تندوری

  • یک عدد فلفل دلمه ای قرمز یا زرد
  • یک فنجان سس گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز قرمز بزرگ
  • سه ونیم فنجان پنیر فتا
  • جعفری تازه به مقدار لازم

طرز تهیه ادویه تندوری

تمام ادویه ها را داخل یک ظرف استیل یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم باهم مخلوط نموده و تفت دهید. سپس ادویه را در ظرف دربسته بریزید.

طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری

قبلا سیر تا پیاز طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش دادیم. برای آغاز یک کاسه بزرگ بردارید تا اول خمیر پیتزا را آماده کنیم. آرد و نمک را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. مخمر را داخل یک فنجان آب گرم مخلوط کنید و به کاسه آرد اضافه کنید. روغن زیتون را هم داخل کاسه بریزید و آغاز به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و صافی به دست آورید. اگر لازم بود مقداری آب دوباره به خمیر اضافه کنید. روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و حدود هفت دقیقه خمیر را ورز دهید تا صاف و ابریشمی گردد. یک کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید.

حالا نوبت به مزه دار کردن ران های مرغ می رسد. داخل یک کاسه ماست، ادویه تندوری، آبلیمو، نمک و مقدار کمی روغن را با هم مخلوط کنید. ران ها را داخل مواد حداقل به مدت چهار ساعت بخوابانید. اگر برایتان ممکن است بهتر است از شب قبل در مواد بخوابانید.

حالا نوبت به آماده کردن پیتزا چیکن تندوری می رسد. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مرغ و خمیر را دم دستتان قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. ران های مرغ را با مقداری فلفل روی تابه حدود 30 دقیقه گریل کنید. بعد از این که مرغ را در همه جهت سرخ کردید داخل یک ظرف قرار دهید تا خنک گردد. سپس مرغ ها را خرد کنید. تکه های مرغ بهر چه بلندتر باشند پیتزا ظاهر بهتری خواهد داشت. بنابراین مرغ را به صورت طولی خرد کنید.

حرارت فر را تا 230 درجه سانتی گراد بالا ببرید.

خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید. دو عدد قالب پیتزا آماده کنید و آرد روی آن ها بپاشید. خمیرها را به شکل قالب در بیاورید. روی آن ها سس کچاپ بریزید. فلفل دلمه ای را بشویید و خرد کنید. فلفل دلمه ای، مرغ تندوری و پیاز قرمز خرد شده را روی نان پیتزا بریزید. مقداری پنیر فتا هم روی پیتزا بریزید. قالب ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پیتزا طلایی و مواد آن داغ گردد. پیتزا آماده است.

مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 193

به "طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید