فوت و فن تهیه خامه قنادی در خانه؛ تجربه&zwnjای لذت&zwnjبخش
به گزارش مجله گوگل ایرانی، حالا که کم ترین تفریح این روزهای خانه نشینی مان، آشپزی و شیرینی پزی است، ما در خبرنگاران زندگی به شما یاری می کنیم تا تمام فوت و فن هایی که تا پیش از این نمی دانستید را یاد بگیرید و از این فرصت برای کشف استعدادهایتان بهره ببرید. شیرینی پزی هم یکی از این رده آموزش هاست که هرچند از آشپزی سخت تر است اما کافی است کمی دقت و حوصله به خرج دهیم و بهترین ها را درست کنیم. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فن هاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

جهت دریافت خدمات پتینه نقاشی ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
مواد لازم:
- خامه پر چرب: 250 گرم
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- اسانس یا وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد گردد.
2. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.
3. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.
4. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این فرایند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت گردد.
فوت و فن ها:
- با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه بهره ببرید تا سفید رنگ نباشد.
- توجه داشته باشد که بعد از فرم دریافت خامه حجم آن خیلی بیشتر می گردد پس از اول ظرفی عظیم را انتخاب کنید.
- حتماً از خامه پر چرب بهره ببرید.
- حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
- اگر می خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.
- بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
منبع: ایرنا زندگی