معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن
به گزارش مجله گوگل ایرانی، کاهنده کلسترول و قند خون و تقویت کننده قلب، گشاد کننده عروق و پیشگیری کننده از سکته قلبی، ضد سرطان و ضد میکروب، ضد التهاب و ملین، شیرافزا و اشتهاآور، ضد اسهال و محرک معده، ضد تب و کاهنده فشار
نویسنده: صمصام صانعی
مشخصات ظاهری تخم شنبلیله:
بسیار سخت، شیاردار، قهوه ای رنگ و طعم آن نیز تلخ می باشد.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن گرم و خشک است.ترکیبات شیمیایی:
کولین، تری گونل لین، کومارین، تانن، اسانس، یک ماده زردرنگ، مواد چرب، مواد قندی، مواد نشاسته ای، مواد ازته و مواد فسفردار در آن تشخیص داده شده است.نحوه مصرف:
معمولاً تخم شنبلیله را به صورت پودر یا دم نموده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
کاهنده کلسترول و قند خون و تقویت نماینده قلب، گشاد نماینده عروق و پیشگیری نماینده از سکته قلبی، ضد سرطان و ضد میکروب، ضد التهاب و ملین، شیرافزا و اشتهاآور، ضد اسهال و محرک معده، ضد تب و کاهنده فشار خون، مسکن دردهای کمر و برای ناراحتی های مثانه و کلیه مفید می باشد. ضمناً برای دردهای گلو و لوزه های، بواسیر، روماتیسم و نقرس نیز مفید است.تذکر:
مصرف تخم شنبلیله برای خانم های باردار ممنوع است.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
انتشار: 16 آبان 1400
بروزرسانی: 16 آبان 1400
گردآورنده: iranigoogle.ir
شناسه مطلب: 1816
به "معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید