معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن

به گزارش مجله گوگل ایرانی، کاهنده کلسترول و قند خون و تقویت کننده قلب، گشاد کننده عروق و پیشگیری کننده از سکته قلبی، ضد سرطان و ضد میکروب، ضد التهاب و ملین، شیرافزا و اشتهاآور، ضد اسهال و محرک معده، ضد تب و کاهنده فشار

معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری تخم شنبلیله:

بسیار سخت، شیاردار، قهوه ای رنگ و طعم آن نیز تلخ می باشد.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن گرم و خشک است.

ترکیبات شیمیایی:

کولین، تری گونل لین، کومارین، تانن، اسانس، یک ماده زردرنگ، مواد چرب، مواد قندی، مواد نشاسته ای، مواد ازته و مواد فسفردار در آن تشخیص داده شده است.

نحوه مصرف:

معمولاً تخم شنبلیله را به صورت پودر یا دم نموده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.

خواص درمانی:

کاهنده کلسترول و قند خون و تقویت نماینده قلب، گشاد نماینده عروق و پیشگیری نماینده از سکته قلبی، ضد سرطان و ضد میکروب، ضد التهاب و ملین، شیرافزا و اشتهاآور، ضد اسهال و محرک معده، ضد تب و کاهنده فشار خون، مسکن دردهای کمر و برای ناراحتی های مثانه و کلیه مفید می باشد. ضمناً برای دردهای گلو و لوزه های، بواسیر، روماتیسم و نقرس نیز مفید است.

تذکر:

مصرف تخم شنبلیله برای خانم های باردار ممنوع است.

منبع مقاله :

صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

منبع: راسخون
انتشار: 16 آبان 1400 بروزرسانی: 16 آبان 1400 گردآورنده: iranigoogle.ir شناسه مطلب: 1816

به "معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم شنبلیله و خواص درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید