طرز تهیه بیسکوئیت شکلاتی دولایه
به گزارش مجله گوگل ایرانی، این بیسکوئیت ها را می توانید برای عصرانه یا حتی جشن ها و مهمانی ها نیز تهیه کنید.
- تعداد: 42 عدد
- زمان تهیه: 45 دقیقه
- زمان خنک شدن: 30 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه کره آب شده
- 2/3 پیمانه شکر
- ¼ پیمانه پودر کاکائو
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو عدد تخم مرغ
- یک قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
- 1 ¾ پیمانه آرد کامل
- 110 گرم شکلات 50 درصد
- 225 گرم شکلات وانیلی آب شده
- ¼ پیمانه آب نبات نعنافلفلی
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، کره را با هم زن برقی و سرعت میانه حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم مرغ و عصاره نعنافلفلی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید کم کم آرد را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. تا جایی که هم زن جواب می دهد خمیر را هم بزنید و سپس با قاشق چوبی به مخلوط کردن مواد ادامه دهید. در آخر، شکلات نیمه تلخ را اضافه کنید.
2- خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر کدام را داخل کیسه ای که چرب نموده اید قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
3- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیرها را به رول های بزرگ شکل دهید. سپس آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب نموده اید با فاصله از هم قرار دهید. کمی روی آنها را صاف کنید و سپس به مدت 14 تا 16 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
4- بیسکوئیت ها را به مدت یک ساعت روی توری قرار دهید تا خنک شوند. دمای فر را نیز به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.
5- بیسکوئیت ها را با چاقوی اره ای با دقت برش دهید تا خرد نشومد. دوباره آنها را روی سینی فر بچینید و 5 دقیقه دیگر در فر بپزید تا ترد و برشته شوند.
6- یک طرف بیسکوئیت ها را داخل شکلات وانیلی آب شده فرو کنید و روی آنها آب نبات خرد شده نعنافلفلی بریزید. آنها را کنار بگذارید تا شکلات روی آنها بسته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 106
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 15 میلی گرم
- کربوهیدرات: 14 گرم
- قند: 8 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 62 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم